Головна » 2019 » Лютий » 3 » Намагався покінчити життя самогубством затриманий на кордоні із Закарпаттям фінансовий аферист зі Швеції

Намагався покінчити життя самогубством затриманий на кордоні із Закарпаттям фінансовий аферист зі Швеції

Затриманий на кордоні із Закарпаттям фінансовий аферист зі Швеції намагався покінчити життя самогубством

41-річного шведського бізнесменa Еміля Амірa Інгмaнсонa (Emil Amir Ingmanson), відомого як Мaкс Сервін звинувaчують у тому, що він обдурив 22 тисячі пенсіонерів Швеції нa суму 2,4 млрд. шведських крон (247 млн. євро).

Швед втік зі Швеції до Англії, але в аеропорту Лондона був затриманий. Його випустили за заставу. Швед швидко придбав собі паспорти ПАР та Парагваю і перелетів до Парижу, а звідти автомобілем дістався до Будапешта. Втечу з країни йому за винагороду в 50 тисяч фунтів допомагав організовувати громадянин Британії.

У Будапешті саме британець знайшов двох українців, які погодилися допомогти шведу дістатися України. Чомусь аферисти думали, що Україна не видасть його. Українці мали отримати винагороду майже 5 тисяч євро за те, що допоможуть шведу заїхати з Угорщини в Закарпаття через КПП Берегшурань-Лужанка.

Але на кордоні шведський аферист показав паспорт Парагваю. Експерт засумнівався у його справжності. Швед до того ж показав паспорт громадянина ПАР і це також не спрацювало. Згодом угорські правоохоронці виявили у шведа водійські посвідчення які не відповідали даним паспортів. Шведа затримали і помістили в ізолятор.

Як повідомляє угорське видання Соболчгір, в ізоляторі швед намагався покінчити життя самогубством. Наразі його помістили в лікувальний заклад. Згодом афериста передадуть до Швеції, де на нього чекає суд.

Що стосується спільників, то вони отримали по два роки ув’язнення, але з відстрочкою на випробувальний термін 3 роки.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1579

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]