Головна » 2019 » Вересень » 5 » Наручний годинник: що варто знати

Наручний годинник: що варто знати

Наручний годинник: що варто знати

Наручні годинники повинні бути не тільки якісними, а й органічно виглядати на руці людини, не здаватися надто маленькими або великими. Модель зобов'язана продовжувати імідж, а не руйнувати його. Саме тому багатьом активним людям подобаються годинники срібні на руку, які в Україні можна вигідно придбати онлайн, просто перейшовши за посиланням gsw.com.ua. Варто зазначити, що даний інтернет-магазин наручних годинників є одним з кращих в Україні і пропонує своїм клієнтам офіційні і оригінальні годинники.

Матеріали для наручних годинників

Сучасні виробники наручних годинників воліють працювати з чотирма видами матеріалів, поговоримо про них детальніше:

1. Нержавіюча сталь. У матеріалу маса позитивних властивостей - твердість, міцність, довговічність. Є і мінус - годинник з нержавіючої сталі досить важкий. Саме цьому матеріалу віддають перевагу виробники продукції високого цінового сегмента.

2. Алюміній. Дорогий годинник з алюмінію знайти неможливо. М'який і легкий матеріал моментально виходить з ладу.

3. Пластмаса. Прекрасні протиударні характеристики пластмасових виробів змушують звертати на них увагу творців дорогих брендів. Не варто плутати з китайськими моделями з дешевої пластмаси.

4. Латунь. Цей матеріал поступається в довговічності лише сталі. Годинники з латуні здатні служити довго, відрізняються високою міцністю і доступною ціною.

Вид скла також відіграє велику роль. Найкращі показники в плані твердості і міцності демонструють вироби із сапфіровим склом, непогані характеристики і у кришталевого скла. Від пластикових і мінеральних варіантів краще відмовитися.

Шкіряні браслети - дорогі і модні, але швидко з'являються тріщини, стираються. Більш довговічні металеві ремінці.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-09-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1436

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]