Головна » 2017 » Серпень » 13 » Наслідки негоди на Закарпатті: знеструмлені населені пункти, підтоплені вулиці та дворогосподарства - Москаль

Наслідки негоди на Закарпатті: знеструмлені населені пункти, підтоплені вулиці та дворогосподарства - Москаль

  Інтенсивний дощ і сильний вітер, що пронеслися Закарпаттям у ніч на неділю (13.08), спричинили аварійні відключення електроенергії та підтоплення вулиць і дворогосподарств у кількох районах.

– Станом на ранок неділі без електроенергії залишаються вісім населених пунктів Мукачівського та Берегівського районів, – повідомляє Геннадій Москаль. – У Свалявському та Великоберезнянському районах сильний вітер повалив на проїжджу частину кілька дерев. Зараз рух автотранспорту відновлений. Через відсутність світла в м.Берегово цілу ніч не працювала каналізаційно-насосна станція (КНС), внаслідок чого вода затопила три вулиці. З 10-ї години ранку, після відновлення електропостачання й запуску КНС, вода пішла на спад, однак центральна частина Берегова все ще знеструмлена.

Протягом ночі через відсутність електроенергії українська частина Міжнародного пункту пропуску «Лужанка» на українсько-угорському кордоні не працювала кілька годин, автомобілісти змушені були перетинати кордон через пункт пропуску «Вилок». Зараз МПП «Лужанка» працює в нормальному режимі.

Серйозних наслідків негоди по області не зафіксовано, на місцях пошкоджень електромереж працюють аварійні бригади. Протягом найближчих годин електроенергія має бути відновлена по всій області.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1664

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]