Головна » 2014 » Квітень » 22 » Внаслідок вибуху на АЗС у Переяславі-Хмельницькому загинули 5 людей, ще 5 - госпіталізовано

Внаслідок вибуху на АЗС у Переяславі-Хмельницькому загинули 5 людей, ще 5 - госпіталізовано

На АЗС у Переяславі-Хмельницькому стався вибух. За попередніми даними, 4 людини загинули, 6 - госпіталізовано. Про це повідомили в прес-службі Київської обласної держадміністрації.

На місці вибуху працюють понад 100 рятувальників ДСНС.

"За попередніми даними рятувальники розглядають 2 версії причин вибуху - помилка при проектуванні автозаправного комплексу та порушення правил пожежної безпеки. Рятувальна операція триває, буду оперативно повідомляти інформацію", - сказав київський губернатор Володимир Шандра.

Глава Київської обладміністрації Володимир Шандра скасував заплановану на вівторок робочу поїздку в Борисполі і в терміновому порядку виїхав на місце аварії.

Наразі він разом з рятувальниками перебуває безпосередньо на місці вибуху.

Кількість загиблих унаслідок вибуху на довідковому комплексі в Переяславі-Хмельницькому (Київська обл.) збільшилася до 5 осіб, повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

За даними прес-служби, одна з 6 постраждалих померла в лікарні.

"Відтак, станом на даний час 5 людей загинули, 5 з травмами перебувають у Центральній районній лікарні м. Переяслав-Хмельницький", - зазначають в ДСНС.

На місці події працює 16 одиниць техніки, 6 карет швидкої медичної допомоги, співробітники Державтоінспекції та представники інших служб.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11155

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]