Головна » 2023 » Квітень » 7 » "Не підтримуйте умиротворювачів" - Стівен Кінг нагадав світу про Україну

"Не підтримуйте умиротворювачів" - Стівен Кінг нагадав світу про Україну

Письменник не перестає підтримувати нашу країну. Відомий письменник Стівен Кінг нагадав світові про Україну. "Король жахів", який написав понад 200 творів, підтримує нашу країну і виступає проти повномасштабної війни, розв'язаної росією.

Кінг регулярно пише про війну у своєму Twitter, на цей раз він закликав світ не слухати тих, хто намагається залишити позаду думки про Україну. Письменник просить людей пам'ятати про нашу країну.

"Збережіть Україну в своїх серцях і думках. Не підтримуйте умиротворювачів, які хочуть залишати їх позаду", - написав Стівен Кінг.

У коментарях українці дякують письменнику. Вони відзначають, що подібні дописи дуже важливі, адже повномасштабна війна триває вже понад рік, багато хто почав забувати про те, що рф продовжує бомбити мирні міста і вбивати українців. Користувачі пишуть:

    "Дякую, українці вам вдячні"
    "Світ пам'ятає, російські злочини не повинні залишитися безкарними"
    "Сил Україні, сил військовим, які мужньо протистоять агресії путіна!".

Що Кінг говорить про Україну

Письменник підтримав Україну і виступив проти російської агресії відразу ж, 24 лютого 2022 року Кінг заявив, що він не видаватиме книги в рф. Він регулярно нагадує світові про Україну і прямо говорить, що всім варто розуміти, хто стоїть за повномасштабною війною - росія і путін.

Напередодні Нового року Кінг ділився своїм єдиним бажанням. Письменник не приховував, що єдине, про що він мріє - мир в Україні.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1278

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]