Головна » 2023 » Квітень » 8 » Неочікуване застосування тим самим "бойовим" голубам ЗСУ знайшли: росіяни "в захваті". ВІДЕО

Неочікуване застосування тим самим "бойовим" голубам ЗСУ знайшли: росіяни "в захваті". ВІДЕО

"Аташка" успішно виконує вильоти на позиції окупантів.

Українські воїни креативно підійшли до ліквідації ворога на його позиціях. Згідно з кадрами поширеного в мережі відео, до дрона бійці здогадались прив'язувати іграшкові голуби.

Ці голуби продаються на онлайн-платформах як іграшки-антистрес і вже отримали чимало схвальних відгуків від користувачів, проте днями там з'явились фото і відео бойової роботи голубів на фронті.

У відгуках військові жартують, що голуб виявився "небезпечнішим, ніж на перший погляд". Голуба прив'язали до верхньої пластини корпусу, що ніяк не заважає дрону скидати на ворога вибухівку.

Судячи з відео, "пташка" успішно виконує вильоти на позиції окупантів.

Найсмішніші фейки росіян

Фейк про "бойових голубів" з'явився у соцмережі завдяки фото, зробленого на дверях багатоповерхівки в Бєлгороді. В оголошенні росіян закликали не годувати голубів, оскільки США їх заражають в українських біолабораторіях і випускають на територію росії.

російські пропагандисти регулярно поширюють відверті нісенітниці про Україну. Наприклад, у грудні 2022 року російський розвідник пояснив швидке поповнення втрат ЗСУ клонуванням солдатів. Натомість у МО України це висміяли: "Тепер теорії змови про "клонованих" українських військових. Далі будуть "суперсолдати", генетично модифіковані в секретних біолабораторіях. Капітан Україна? Ні. Кожен військовослужбовець Збройних Сил України - супергерой".

Ще влітку у держдумі оголосили, що в американських "біолабораторіях" на території України нібито проводять "експерименти" над солдатами, внаслідок чого ті "перетворюються на чудовиськ".

А у листопаді російські ЗМІ поширили фейк про заражену донорську кров з країн НАТО.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1291

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]