Головна » 2013 » Лютий » 17 » Німецькі вчені створили «розумне крісло»

Німецькі вчені створили «розумне крісло»

Німецькі вчені створили «розумне крісло»

Німецькі вчені розробили інтелектуальне крісло, яке містить деякі незвичайні функції і підходить для щоденного використання. Створене ними крісло дозволить Вам забезпечити себе тренажерним залом прямо у Вашій вітальні при натисканні на одну кнопку.

Тенденція, яка виникла протягом останніх років, говорить про те, що люди, чим старше стають, тим все частіше піклуються про себе в старості. Ось чому вчені працюють над технологіями, які допоможуть їм у повсякденних ситуаціях в майбутньому.

Одна з цих технологій включає в себе інтелектуальне крісло, яке буде представлено в інституті Фраунгофера в рамках виставки Integrated Circuits IIS в Ерлангені (Німеччина) та на виставці CeBIT в Ганновері 5-9 березня.

Крісло під назвою GEWOS вимірює ключові функції організму і визначає правильне сидяче положення. Якщо людина сидить в невірному положенні, то система показує користувачеві, як він чи вона може практикувати підвищення витривалості свого організму або яку позицію слід зайняти, щоб навантаження на хребет і внутрішні органи була мінімальною.

За матеріалами: Новини сьогодні
17-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11362

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]