Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Нові можливості використання пластикових карток в Україні

Нові можливості використання пластикових карток в Україні

Виробники пластикових карток в Україні - яку роль вони відіграють у нашому житті? Задумайтеся, ще якихось двадцять років тому важко було уявити, наскільки вагомою вона виявиться. Можна сказати більше: ніхто навіть не уявляв собі ні такого платіжного інструменту – шматочка пластику з нанесеною на нього магнітною смугою та вмонтованим чіпом, ані того, як він може вплинути, наприклад, на розвиток бізнесу.

Нові можливості використання пластикових карток в Україні

Сьогодні ж наше життя вже не можна уявити без пластикових карт. Швидше в українця не виявиться в кишені носовика або гребінця, ніж пластикового підтвердження фінансової спроможності. Застосовуються вони у всіх мислимих життєвих ситуаціях. І не тільки для оплати товарів у магазинах. Але й для поповнення рахунку мобільних телефонів, проїзду на транспорті, навіть підтвердження особи!

Пластикова карта відкрила нові, незнані раніше можливості. З її допомогою можна накопичувати бонусні бали і брати участь в дисконтних програмах. Її можна подарувати, якщо це святковий сертифікат на покупки зі знижкою. А легкість доступу до бази даних через цей представницький документ робить можливим повністю замінити звичні паперові паспорти на пластикові ідентифікаційні картки. І вони вже сьогодні видаються громадянам України в якості документа, що посвідчує особу.

Виробництво банківських карток в Україні

Так хто ж виготовляє цей дивовижний і такий необхідний для сучасного життя інструмент? В тому немає державної таємниці. Провідним українським виробником пластикових карток є підприємство "Пластик Карта", що випускає всі види інформаційних носіїв на пластиковій основі. Воно пройшло акредитацію в платіжних системах MasterCard і Visa, тому його платіжні інструменти визнаються всіма банками світу.

Компанія здійснює повний виробничий цикл випуску карт. Не тільки фізичне виготовлення носіїв, але і їх персоналізацію, а також підключення до різних сервісів, які є частиною програмної оболонки глобальних і локальних обчислювально-інформаційних мереж. Вона здатна створювати продукти з унікальною функціональністю, наприклад, є розробником EMV-карт VISA з чіп-модулем Pectoral ("Пектораль").

Що відрізняє провідного вітчизняного виробника:

  • Продукція, якість якої відповідає найвищим світовим стандартам.
  • Виробнича лінія, що дозволяє випускати до ста мільйонів пластикових карт за рік.
  • Володіння сучасними, інноваційними технологіями, які дають можливість випускати ламіновані пластикові картки, що відрізняються найвищим ступенем захисту і надають її власникам максимальний комфорт при безпрецедентному рівні безпеки.
  • Ембосування, а також тестування карт як з магнітною смугою, так і з чіп-модулем.
  • Член міжнародного клубу виробників пластикових карт.

Компанія «Пластик Карт» є членом міжнародного клубу виробників платіжних інструментів на основі пластикових карток. Вона володіє авторським правом на програмне забезпечення платіжних операцій, яке поставляється в 15 країн світу. А також технологіями електронного підпису, MobileID і MultiCard. Вона надає консультаційні послуги зі створення локальних платіжних систем в Польщі та Білорусі. Бере участь у глобальних проектах cashless, є членом асоціацій GSM Association, ICMA, OSPT Alliance, NFC Forum, GlobalPlatform.

Компанія проводить відкриту політику і відкрита для діалогу з користувачами своїх продуктів, причому неважливо, чи буде це велика міжнародна корпорація, лідер вітчизняного ринку, естетична стоматологія в Києві або ресторан в Ужгороді, психолог по Скайпу чи інший середній і малий бізнес.

Всі, кого цікавить діяльність провідного вітчизняного виробника пластикових карток, його продукти та інноваційні розробки можуть отримати детальну інформацію на офіційному сайті Підприємства "Пластик Карта" www.plasticcard.ua.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-10-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1674

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]