Головна » 2020 » Лютий » 7 » Нові суперкари від Toyota

Нові суперкари від Toyota

Нові суперкари від Toyota

Загадковий тизер з'явився на одному з офіційних сайтів японської автомобілебудівної компанії Toyota. На думку багатьох експертів, силует автомобіля, зображеного на цьому фото, найбільше асоціюється з суперкарами GR Super Sport. Якщо придивитися до цих зображенням, то автомобіль буде розроблятися в дизайнерському дусі всіх спортивних автомобілів компанії Toyota. На знімках чітко видно, що гіперкар отримає дуже великий задній спойлер і просто величезні задні колісні арки, що відразу говорить про те, що машина буде розроблятися, як спортивний автомобіль. Якщо ж вас в даний момент більше хвилює перевірена часом модель Тойота Кемрі, тоді радимо підібрати собі її на офіційному сайті дилера, який в мережі знаходиться за адресою toyota.com.ua.

Повертаючись до загадкового тизеру, зауважимо, що це буде не просто автомобіль в єдиному екземплярі, а Toyota має намір побудувати цілу лінійку, серед яких можна виділити Gazoo Racing 86GR і Yaris GRMN. Як очікується, дані прототипи будуть представлені і анонсовані автомобільному співтовариству, за деякими даними це відбудеться на батьківщині японського бренду в Токіо, на найбільшому світовому автосалоні.

Якихось нових і докладних відомостей про новинки компанія Тойота не розкриває. Однак, стало відомо, що Yaris GRMN буде вироблятися виключно тільки для домашнього японського ринку. Якщо продажі будуть успішними, то, можливо, виробництво даної моделі перенесуть в якусь ще країну, на один з автозаводів найвідомішого японського бренду.

Представництво японської компанії запевняє в тому, що буде побудовано не більше 150 екземплярів нового суперкара. Але знову ж таки, це поки експериментальний варіант, якщо на нього буде попит, то автомобіль цілком може піти в серійне виробництво. Але поки це питання поки залишається відкритим. Можливо, компанія Тойота взагалі захоче позбутися від цієї моделі в своїй лінійці спорткарів. Не будемо забігати вперед, час розставить все на свої місця.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-02-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1420

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]