Головна » 2023 » Липень » 24 » Очевидці розкрили деталі удару дронів по москві - своєрідний дим, розбитий дах і вітрини

Очевидці розкрили деталі удару дронів по москві - своєрідний дим, розбитий дах і вітрини

Один з москвичів спочатку подумав, що був грім, і пішов на балкон.

москва, вибухи в якій пролунали у понеділок вранці, 24 липня, залишається в центрі уваги. Вже стали відомі нові деталі атаки дронами по столиці рф.

Очевидці розповіли ЗМІ, що бачили на комсомольському проспекті після удару безпілотниками. За словами одного з очевидців, після удару дронами були розбиті вітрини, пошкоджено дах, є багато пошкоджених вікон.

"Гучний звук, перша думка - що це грім. Виходжу на балкон, дивлюся - і підіймається сизий дим. Такий дим - дуже своєрідний. Він не грибом підіймався, а стовпом - вгорі таке кулясте було, а внизу - така ніжка..., і вітер зносив його... на парк Горького... приїхав сюди на велосипеді - тут ось все оточено, обгоріле дерево стоїть, розбитий дах, і он там всі вітрини... вибиті", - поділився чоловік.

Ще один очевидець поділився, що не спав і о 3:40 почув гучний вибух. "...Моя сім'я прокинулася, стали питати: "Що, як". Вийшов на вулицю, нічого видно не було, все перекрито, проїзд перекритий, тут всякі машини спецслужб - швидкої допомоги, пожежники", - додав житель міста.

Цікаві новини москви

Рано вранці стало відомо, що безпілотники атакували москву, в столиці рф лунали вибухи. Пізніше мер сергій собянін стверджував, що близько 4:00 були зафіксовані "удари безпілотників по двох нежитлових будівлях", ніхто не постраждав, і немає серйозних руйнувань.

Потім з'явилися відомості, що один з дронів впав в районі комсомольського проспекту, 17. Варто зазначити, що недалеко від цього місця - на Фрунзенській набережній, знаходиться будівля Міноборони рф. ЗМІ писали, що удар дронами по москві є операцією Головного управління розвідки Міноборони України.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1467

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]