Головна » 2013 » Грудень » 25 » Опозиція закликає журналістів оголосити бойкот владі

Опозиція закликає журналістів оголосити бойкот владі

Лідер УДАРу Віталій Кличко закликає всіх журналістів виявити солідарність та оголосити страйк чинній владі, і хоча б один день не показувати і не публікувати повідомлення про діяльність режиму Януковича нібито задля "покращення” в країні. Про це повідомляє прес-служба партії.

«Сьогодні журналістів б’ють, закривають їм рота. Знищують право на професію. Підступно і вночі звіряче бити жінку - на таке здатні тільки боягузи і моральні виродки. Ці покидьки, схоже, повірили у свою безкарність. Хтось ще сподівається, що ця влада "виправиться" і когось почує? Сьогодні вона хоче зробити з нами усіма те, що вчинила вночі з Танею Чорновол. Хоче паралізувати людей страхом. Так не буде!», - наголосив Кличко.

Він підкреслив, що боятися повинні ті, хто освячує і творить безчинства. А також їхні політичні сподвижники, які мовчать, а значить - погоджуються з тим, що відбувається.

«Вони обманюють людей, присипляють або залякують! І треба позбавити їх можливості створювати ілюзії для мільйонів громадян. Розказуйте про реальні події. Ви сьогодні маєте велику можливість - через виконання професійних обов’язків доносити і свою громадянську позицію», - йдеться у зверненні Кличка до представників ЗМІ.

Як повідомлялось, вночі 25 грудня невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол. Зараз вона перебуває у реанімації.

Слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Сама журналістка пов'язує напад з активною громадською діяльністю.




За матеріалами: Новини сьогодні
25-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11189

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]