Головна » 2015 » Березень » 25 » Основну причину всіх бід України в стані війни назвав радник президента Горбулін

Основну причину всіх бід України в стані війни назвав радник президента Горбулін

Головною причиною усіх бід, що відбуваються в Україні, є повністю зруйнована система державного управління сектором національної безпеки і оборони.

Про це заявив колишній секретар РНБО Володимир Горбулін, який тепер є радником президента України і директором Національного інституту стратегічних досліджень.

«Коли безпека України опинилася під загрозою, не знайшлося державного органу, який зміг би об’єднати зусилля усієї держави у різних напрямках, починаючи від військової підготовки та мобілізації і закінчуючи держзамовленням на озброєння; спрогнозувати розвиток подій на сході України», — сказав Горбулін на засіданні Експертної ради з питань національної безпеки.

За його словами, в Кабміні немає людини, яка безпосередньо відповідала би за оборонно-технічний комплекс. На думку Горбуліна, така людина потрібна, бо прем’єр-міністр має чимало економічних і соціальних завдань, а президент активно працює на міжнародній арені.

«Парадоксально, але великі кошти, які виділяються на оборонну промисловість, не реалізуються, бо наш оборонно-технічний комплекс не може дотриматися тих технічних вимог, які пропонує йому Генштаб», — вважає директор НІСД.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-03-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1965

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]