Головна » 2017 » Серпень » 8 » Останки 40% жертв досі не ідентифіковано - теракти 11 вересня в Нью-Йорку

Останки 40% жертв досі не ідентифіковано - теракти 11 вересня в Нью-Йорку

Вперше з березня 2015 року встановлено ще одну особу жертви атаки терористів на вежі-близнюки Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Лігу, про це з посиланням на дані місцевого бюро судмедекспертизи пише американська редакція служби ВВС.

Таким чином, зазначає джерело, після резонансних терактів 11 вересня 2001 року досі не можуть ідентифікувати останки 1112 осіб, тобто 40% жертв.

Ідентифікацію проводили з використанням нової технології ДНК-аналізу. Особу загиблого під час теракту чоловіка не розголошують на прохання його родини.

11 вересня 2001 року члени екстремістської мережі Аль-Каїда провели в США серію з чотирьох скоординованих терактів. Бойовики направили два із захоплених авіалайнерів у вежі Всесвітнього торгового центру на Манхеттені, в результаті зіткнення і пожежі обидві будівлі обвалилися, зруйнувавши чимало прилеглих будівель. Ще один лайнер було направлено в будівлю Пентагону близько Вашингтона, але впав у полі в штаті Пенсільванія.

Крім 19 терористів, внаслідок атак загинули 2996 осіб, 24 зникли безвісти, понад 6000 було поранено. Теракт став найбільшим в історії за кількістю жертв. Імена всіх жертв вписано на меморіалі на місці падіння веж-близнюків.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1685

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]