Головна » 2015 » Листопад » 13 » "Патріоти Закарпаття" відповідальність за вибухи в Ужгороді взяли на себе. Кажуть, у них є списки ворогів України

"Патріоти Закарпаття" відповідальність за вибухи в Ужгороді взяли на себе. Кажуть, у них є списки ворогів України

"Патріотично-національний рух Закарпатської області "Патріоти Закарпаття" взяло на себе відповідальність за вибухи в Ужгороді, що стався вночі проти 13 листопада.

Про це у п'ятницю, 13 листопада, йдеться в повідомленні руху в групі "Ужгород" на сторінці у соцмережі Facebook.

"У зв'язку з небезпекою, яка нависла над Україною і нашим краєм, націонал-патріоти беруть на себе відповідальність за проведену попереджувально-каральну операцію в Ужгороді в ніч на 13.11.2015. Сьогодні вночі нами було проведено три операції проти прибічників режиму Януковича і нинішньої злодійської влади", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що рух ухвалив рішення взяти ситуацію під свій контроль і фізично знищувати ворогів України.

"До зрадників України ми віднесли всіх осіб, які грабували і нищили наше місто, усіх поплічників режиму Януковича. Всіх тих, які займалися скупкою голосів для просування до влади криміналітету. Ми маємо списки всіх громадян, які продали свій голос на виборах. Ми залишаємо за собою право і надалі застосовувати акти радикального наведення порядку", - заявили "Патріоти Закарпаття".

На доказ своєї причетності представники руху опублікували подробиці "операцій":

1. Об'єкт був підірваний протипіхотною гранатою наступальної дії РГД. Лаврищева, 12. Автомобіль належить гр. Ставицькому, який роками займається скупкою голосів для "регіонала" Пономарьова.

2. Сидоряка, 24. Акція проведена шляхом підриву гранати наступальної дії РГД. Направлено на гр. Мандича. Скупник голосів. "Регіонал".

3. Вул. Івана Ваша, 64. Акція проведена шляхом підриву гранати Ф-1, оборонної дії. Проти гр. Данча. Скупник голосів.

Як повідомлялося, вночі проти 13 листопада в Ужгороді пролунали два вибухи – у приватному дворі та у дворі багатоповерхівки. Внаслідок інцидентів люди не постраждали, самі вибухи були не надто потужні.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1902

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]