Головна » 2018 » Вересень » 28 » Підводна колонія: науковець планує побудувати місто під водою, про яке мріяле ще в 60-х. ВІДЕО

Підводна колонія: науковець планує побудувати місто під водою, про яке мріяле ще в 60-х. ВІДЕО

Вчений Філ Наіттен створив підводні човни і костюми, які дозволяють занурюватися на глибину 300 м. Тепер він хоче створити підводну колонію.

Колонію розмістять біля гідротермальних джерел, що дасть необхідну енергію. Наіттен очікує, що сотні людей захочуть переїхати жити під воду, передає Бі-бі-сі. Проте, для початку йому потрібно створити прототип на мілководді.

"У 1960 - всі дослідники глибин були впевнені, що через пару десятиліть з'являться підводні міста. Але цього, звичайно, не сталося. Мою задумку від усього, що робилося раніше відрізняє те, що тиск в колонії буде становити одну атмосферу", - розповідає науковець, додаючи, що під таким же ми знаходимося і зараз, і ми краще всього до нього пристосовані.

Колонію розмістять біля гідротермальних джерел, температура яких перевищує 500 градусів за Цельсієм. Середня температура води навколо них -8 градусів за Цельсієм. Це приводить в дію спеціальні клапани, які включають генератори і у нас з'являється необхідна електрика. Науковець сподівається, що сотні людей захочуть переїхати жити під воду.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-09-2018
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1738

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]