Головна » 2016 » Травень » 17 » «Піджаки» зникли з угорського кордону - губернатор Закарпаття Москаль добився свого

«Піджаки» зникли з угорського кордону - губернатор Закарпаття Москаль добився свого

Схема «піджаків» (мешканців прикордонних населених пунктів, які за окрему плату оформлюють на себе імпортовані товари, щоб уникнути їх розмитнення) має бути ліквідована на Закарпатті – заявив на минулій нараді з митниками та прикордонниками губернатор Закарпаття Геннадій Москаль.

«Схема піджаків» особливо поширена на митних постах «Лужанка» в Берегівському районі , «Вилок» у Виноградівському районі й «Тиса» в Ужгородському районі, що на українсько-угорському кордоні», –повідомив Геннадій Москаль . – Люди, які займаються цим, давно відомі і, судячи з провезеного товару, уже мають бути гривневими мільйонерами. Насправді ж вони не платять у бюджет ні копійки, а багато хто користується державними пільгами. Це схема, через яку держава недоотримує значні кошти, і яка має бути ліквідована. Наступного тижня всі дані щодо «піджаків» будуть зібрані і ми розглянемо питання про заборону в’їзду цих громадян у країни Євросоюзу за протиправну діяльність – наголосив губернатор.

Нікого не повідомляючи видання вирішило перевірити, як виконуються «настанови» губернатора митниками та прикордонниками.

Як видно з фото, яке сьогодні було зроблено на КПП «Вилок» так звані «піджаки», або їх в народі,ще називають «воронами» зникли пункту перетину кордону.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1675

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]