Головна » 2014 » Квітень » 30 » "Піккардійська терція" в травні відправиться в турне по Південному Сходу України з програмою "Найкраще". ВІДЕО

"Піккардійська терція" в травні відправиться в турне по Південному Сходу України з програмою "Найкраще". ВІДЕО

Вокальна формація "Піккардійська терція" у травні відправляється в концертне турне по Сходу і Півдню України. Колектив відвідає з програмою "Найкраще" Полтаву, Суми, Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Кривий Ріг і Миколаїв.

Про це повідомили у вокальній формації, передає кореспондент Укрінформу.

"У середині травня вокальна формація "Піккардійська терція" відправиться з концертною програмою "Найкраще" в турне по містах Сходу і Півдня України. Під час двогодинних виступів піккардійці виконають пісні, які рідко звучать на великій сцені: "Гуцулія. Тіні забутих предків", "вперто іди", "Туман яром" та інші", - зазначив художній керівник піккардійців Володимир Якимець.

За його словами, в рамках туру заплановано кілька прем'єр, зокрема "Утоптала стежечку" і "Ой, по горі роман цвіте" на вірші Тараса Шевченка. Будуть звучати також пісні на поезії Богдана-Ігоря Антоновича і твори Володимира Івасюка. А ще - композиції, які увійдуть до нового, одинадцятого за рахунком, студійного альбому "Терції".

Як зазначив Якимець, піккардійці вже не раз гастролювали в цих містах і кожен раз бачили одне: всюди в Україні живуть щирі добрі люди, яким вони і несуть свою творчість.

Нагадаємо, раніше "музичний посол миру", німецький музикант італійського походження Давид Мартелло, якого називають "піаністом з площі Таксим", встановив свій рояль в Донецьку.


 


За матеріалами: Новини сьогодні
30-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11422

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]