Головна » 2017 » Вересень » 12 » Почала депортувати українців Чехія

Почала депортувати українців Чехія

Поліція у справах іноземців Чеської Республіки провела по всій країні спецоперацію, спрямовану на виявлення порушників міграційного законодавства. В результаті були затримані 293 людини. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.

За словами міністра внутрішніх справ республіки Мілана Хованеця, найближчим часом їх депортують.

Міністр також повідомив, що в більшості випадків (262) йшлося про нелегальне працевлаштування. В основному на цьому попалися громадяни України і Молдавії, які нелегально працювали по виданими Польщею шенгенськими візами. Поліція також затримала 25 осіб, які пред’явили підроблені документи.

Ще 350 мігрантів відбулися штрафами за різні порушення закону про перебування іноземців. Всього в операції з кодовою назвою «Cizinec» були задіяні понад 1200 чеських поліцейських. У прикордонних регіонах їм допомагали німецькі колеги. В ході акції правоохоронцям вдалося виявити і затримати 5 осіб, які перебувають у розшуку.

Найбільше трудових нелегалів було виявлено в Празі, Центральночеський і Устецькому краях. Всього поліцейські перевірили близько тисячі компаній. Наприклад, в сортувальному центрі Amazon нелегально працювали охоронцями 12 іноземних громадян.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1704

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]