Головна » 2020 » Лютий » 24 » Погоджено підозру сутенеру, який намагався продати закарпаток за кордон

Погоджено підозру сутенеру, який намагався продати закарпаток за кордон

Сутенеру, який намагався продати закарпаток за кордон, погоджено підозру

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 23-річному мешканцю м. Світловодськ, Кіровоградської області, у торгівлі людьми (ч.1, 2 ст.149 КК України).

Правоохоронці затримали молодика в пункті пропуску “Ужгород” при спробі вивезти двох закарпаток до Словацької Республіки.

Надалі кіровоградець планував продати дівчат до одного з будинків розпусти у м. Кошіце для примусового зайняття проституцією.

Зловмисник вербував дівчат через Інтернет-сайти знайомств та, використовуючи їх скрутне матеріальне становище, обіцяв значні заробітки на легальній роботі.

Кіровоградець затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Його поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Прокуратурою скеровано до Ужгородського міськрайонного суду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі не менше 1 тис мінімальних заробітних плат (близько 2 млн грн).

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського відділу поліції. Процесуальне керівництво у провадженні забезпечують прокурори Ужгородської місцевої прокуратури, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-02-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1367

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]