Головна » 2013 » Липень » 27 » Погорів на хабарі ректор Податкового університету

Погорів на хабарі ректор Податкового університету


Співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів України спільно з ГУБОЗ МВС України затримали під час отримання хабара вищу посадову особу Національного університету Державної податкової служби України, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Міндоходів.

Чиновник вимагав та отримав від двох українців хабара у розмірі 40 і 80 тисяч грн за вступ їх родичів у вуз, у якому він працює.

Спецоперація правоохоронних органів відбувалася в рамках кримінального провадження, відкритого Головним слідчим управлінням МВС України за ч. 4 ст. 368 КК України. Ведеться слідство.

Як повідомило агентству Інтерфакс-Україна інформоване джерело, мова йде про ректора Національного університету державної податкової служби України Петра Мельника.

Мельник - народний депутат України III, V та VI скликань. На парламентських виборах у 2012 році балотувався у народні депутати по мажоритарному округу № 95 у Київській області, але програв представникам опозиції.

Мельник зажив слави скандаліста.

Нагадаємо, що в березні 2012 року під час виборів міського голови міста Обухів Київської області нардеп від Партії регіонів Петро Мельник із застосуванням фізичної сили намагався витіснити з виборчої дільниці депутата від НУ-НС Ірину Геращенко. Від рук Мельника її рятували представники посольства США - заступник радника з політичних питань Бредлі Паркер і другий секретар з політичних питань Стівен Пейдж.

Пізніше Мельник пояснював, що Геращенко обізвала його хамом, а він лише намагався домогтися, щоб було виконано рішення дільничної комісії про те, що депутати повинні покинути дільницю. Пізніше Мельник намагався вручити Геращенко квіти в парламенті, порте вона не прийняла їх і заявила, що вже направила до генпрокуратури свою скаргу на Мельника.




За матеріалами: Новини сьогодні
27-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11371

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]