Головна » 2016 » Лютий » 23 » Полторак нагородив Яценюка гангстерським кулеметом, а Турчинова - маузером - ЗМІ

Полторак нагородив Яценюка гангстерським кулеметом, а Турчинова - маузером - ЗМІ

Міністр оборони Степан Полторак нагородив зброєю голову уряду Арсенія Яценюка, кількох міністрів, секретаря РНБО та кількох народних депутатів.

Відповідні витяги з наказу Міноборони опублікувала на своїй сторінці у Facebook журналіст Христина Малазонія.

"У списку Полторака випадкових людей немає: судді, прокурори, комерційні директори та народні депутати", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, у травні 2015 року Полторак нагородив "за визначні заслуги у забезпеченні обороноздатності країни, зміцненні нацбезпеки, зразкове виконання службового обов'язку та виявлені високий професіоналізм, честь і доблесть" прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Йому дісталися 11,43-мм пістолет–кулемет Томпсон зразка 1928 року та 203 патрони.

Міністр юстиції Павло Петренко та очільник МВС Арсен Аваков отримали як нагородну зброю кольти М1911 та 84 і 140 патронів відповідно.

Секретар РНБО Олександр Турчинов отримав пістолет Маузер К 7,63 мм і 96 та 105 патронів.

Народний депутат, соратник президента Ігор Кононенко отримав від міністра оборони 9-мм ФОРТ 21.02 та 15 патронів.

"Серед всього переліку "обраних" білою вороною виглядає вчитель фізкультури Куруч Олександр Федорович. Він виявився однокласником Степана Полторака. Міністр подарував другові дитинства GLOCK 17 та 200 патронів", - йдеться в повідомленні.

Довідка

Thompson несподівано дав про себе знати під час знаменитого Сухого закону в США. Отримавши неофіційну назву "Томмі-ган", він став використовуватися американськими гангстерами. Автомат перетворився з антибандитського на зброю гангстерських війн, ставши головним їхнім "героєм" і зарекомендував себе з найкращого боку. Зокрема, "Томмі-гани" застосовували під час "Бійні в день Святого Валентина", що прогриміла на всі Штати, яка сталася 14 лютого 1929 року в Чикаго.

Для того щоб боротися з гангстерами на рівних, "Томпсонами" озброїлися поліцейські, агенти ФБР, а також поштова служба і Берегова охорона.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1865

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]