Головна » 2024 » Травень » 1 » Попередив про загрозу від рф глава МЗС Польщі Сікорський

Попередив про загрозу від рф глава МЗС Польщі Сікорський

Очільник Міністерства закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що, у разі перемоги в Україні, російський диктатор володимир путін вчинить так, як колись лідер фашистської Німеччини адольф гітлер - використає українців та їхню промисловість для продовження своєї загарбницької війни.

У поляків є вибір - або мати переможену армію рф за межами української землі, або росіян-переможців на кордоні з Польщею, поділився думкою чиновник у Варшаві в інтерв'ю Bild. "...І тоді путін вчинить так само, як гітлер вчинив із Чехословаччиною: він візьме промисловість і людей в Україні та мобілізує їх для продовження війни", - попередив міністр.

Чиновник зазначив, що диктатора краще зупинити в Україні. "росія багато разів нападала на Польщу за 500 років нашої історії. Тому ми анітрохи не здивуємося...", - сказав очільник МЗС. Сікорський наголосив, що зараз українці борються не самі. На його думку, рф отримає поразку. "росія програє, тому що ми, Захід, набагато сильніші за росію...", - спрогнозував він.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-05-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1579

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]