Головна » 2014 » Грудень » 26 » Поради жінкам: очищаюча зимова дієта на три дні та про що не варто говорити з чоловіками

Поради жінкам: очищаюча зимова дієта на три дні та про що не варто говорити з чоловіками

Ця нескладна дієта досить ефективна і допоможе організму позбавитися від токсичних речовин і шлаків. У ній присутні тільки сирі натуральні продукти. Ця дієта дуже нетривала, і її можуть дотримуватися майже всі люди без серйозних захворювань. При наявності певних хвороб варто проконсультуватися з лікарем, нагадує жіночий портал http://xvatit.com.ua/.

1-й день

Рекомендується пити овочеві соки, краще всього фреші, розбавляючи їх водою наполовину. Треба випивати по 1 склянці 5 разів на день. Між прийомами соку слід пити джерельну або відфільтровану воду, додавши в неї 1 чайну ложку лимонного соку.

2-й день

Вранці і ввечері пити трав'яний настій або овочевий сік (морквяний, гарбузовий, томатний). Протягом дня слід їсти тільки свіжі фрукти - яблука, апельсини, грейпфрути, груші, виноград. З них можна приготувати салат.

3-й день

На сніданок рекомендується з'їсти дрібно нарізані фрукти з йогуртом (з живими молочнокислими бактеріями). Між сніданком і обідом можна перекусити овочевим салатом з буряка, моркви, капусти або родзинками з горіхами. Дозволяється пити овочевий сік. В обід слід приготувати легкий овочевий суп або овочі на пару. Пити можна тільки очищену або джерельну воду. Повечеряти найкраще фруктами.

Теми, які не цікавлять чоловіків, назвали психологи

Психологи назвали теми, які не цікавлять чоловіків. Наукоці з Великобританії провели дослідження за участю 2000 добровольців. Чоловікам запропонували поспілкуватися з жінками, процес розмови записувався і аналізувався науковцями .

Виявилося, чоловіча стать не виносить розмови про незнайомих людей і колег по роботі. Також не варто з чоловіком спілкуватися на тему особистого життя знаменитостей, його інтимної сфери. Плітки - не найкраща ідея. Не в захваті більшість чоловіків від обговорення публікацій в соціальних мережах.

Чоловіче населення слабо переносить тривалі розмови про шопінг, дієти і гороскопи. Після подібних тем чоловіки часто перестають слухати співрозмовницю і відлітають у світ власних думок.

Науковці встановили: чоловіки слухають жінок вибірково і концентруються на темі розмови лише 2-3 рази за 15 хвилин. Обговорення нецікавих тем надокучає чоловікам в середньому за шість хвилин.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-12-2014
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11241

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]