Головна » 2019 » Січень » 17 » Порошенко про курс на вступ до ЄС і НАТО - Україна ні в кого не буде питати дозволу, крім власного народу

Порошенко про курс на вступ до ЄС і НАТО - Україна ні в кого не буде питати дозволу, крім власного народу

  Україна ні в кого не буде питати дозволу, крім власного народу - Порошенко про курс на вступ до ЄС і НАТО

Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна визначила свої пріоритети у стратегічному розвитку і проведенні реформ та втілює їх у життя, попри численні спроби звести нашу державу з обраного шляху.

Про це Петро Порошенко сказав на Житомирщині під час спілкування з мешканцями Станишівської об‘єднаної територіальної громади.

Він нагадав в яких складних умовах відбувалося створення нової української армії і сьогодні у Збройних Силах молоде покоління вмотивованих, патріотичних і професійних військових.

"Вони не просто нагодовані, одягнуті в нову форму, озброєні, навчені. Вони мають величезну мотивацію - бо вони боронять рідну землю. І я пишаюся тим, що саме церква і саме армія зараз користуються найбільшою довірою українського народу", - додав він.

"А казали, що в нас нічого не вийде. В 2014 році хто був волонтером чи добровольцем добре пам’ятають - всі були оточені зрадофілами, які казали що не те робимо, не так робимо, армію не так будуємо. І де вони зараз? Бо вони не вірили. А ми будували і робили свою справу", - зауважив Порошенко.

За його словами, так само відбувалося і з підписанням Угоди про асоціацію з ЄС, поглибленою та всеохоплюючою зоною вільної торгівлі з ЄС. Однак всі негативні прогнози не справдились.

"Не буде ні в кого Україна питати дозволу, крім власного народу. І більше не будемо питати дозволу ні у Москви, ні у Путіна. Все - закінчився час Російської імперії. І закінчився зараз. Це ми його закінчили. Позбавили Україну колоніального статусу", - особливо підкреслив Порошенко.

Також президент України Петро Порошенко сподівається, що на початку лютого Верховна Рада ухвалить зміни до Конституції стосовно курсу України в ЄС та НАТО.

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко заявив, що в лютому Верховна Рада ухвалить зміни до Конституції стосовно курсу України на вступ до Євросоюзу та НАТО.

Президент Петро Порошенко закликав парламент розпочати 10 сесію проголосувавши за зміни до Конституції щодо курсу на вступ України в Європейський Союз та НАТО.

Президент України Петро Порошенко наполягає на ухваленні Верховною радою змін до Конституції України по курсу в Європейський союз і НАТО у лютому 2019 року.

Раніше "Прямий" повідомляв, що Конституційний Суд України підтримав зміни до Конституції щодо закріплення курсу країни у ЄС та НАТО.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-01-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1540

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]