Головна » 2014 » Лютий » 28 » "Правий сектор" в уряд не хоче, але на вибори піде - Однороженко

"Правий сектор" в уряд не хоче, але на вибори піде - Однороженко

"Правий сектор" участь у складі нинішнього уряду вважає недоцільним, але готується до парламентських виборів, заявив член політради "Правого сектора", головний ідеологічний референт "Соціал-національної асамблеї" і "Патріота України" Олег Однороженко.

"Ми будемо спостерігати за цією владою. Потім пройдуть президентські, а потім і парламентські вибори, в яких візьмемо участь - депутатів будемо висувати однозначно. І відштовхуючись від того, наскільки нам буде проявлено довіру, будемо брати участь у формуванні влади і вимагати, щоб окремі сфери були закріплені за нами", - сказав Однороженко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Недоцільність прийняття участі в нинішньому уряді Однороженко пояснив тим, що, будучи обтяженим владою, "необхідно нести відповідальність, і тоді не буде права на прийняття кардинальних рішень".

"Тим більше, ми не хочемо бути простими статистами, де певні політики зможуть прикриватися нашим ім'ям. Звичайно, якщо нам будуть делеговані якісь галузі, де ми зможемо приймати рішення і відповідати за них, то тоді сенс йти є. Але найближчим часом поки не плануємо", - сказав він.

При цьому в "Правому секторі" пообіцяли не заважати нинішнім властям. "У багатьох питаннях нас не влаштовує позиція нинішньої влади, яка була раніше опозицією. Але ми будемо її підтримувати для встановлення порядку в країні, при цьому жорстко її контролюючи", повідомив Однороженко.

За його словами, основною метою діяльності "Правого сектора", в якому "є різні організації, це об'єднання поки ще досить аморфне" - наведення порядку в Україні.

"Нам також не подобається те, що відбувається на вулицях, коли відбуваються самозахоплення, грабежі і т.д. Звичайно, ми докладаємо максимум зусиль, щоб покласти цьому край. В Україні повинен дійсно бути порядок, дисципліна і ієрархія. Ми завжди про це говорили, так будувалася наша організація і на цій же основі плануємо будувати Україну. ніякої анархії, ніякої "махновщини" бути і близько не повинно ", - розповів Однороженко.

Раніше рух "Правий сектор" заявило про початок активної співпраці з Федерацією профспілок України.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-02-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11470

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]