Головна » 2016 » Листопад » 10 » Представлять понад 300-400 видів вина на цьогорічному святі молодого вина «Закарпатське божоле»

Представлять понад 300-400 видів вина на цьогорічному святі молодого вина «Закарпатське божоле»

Про це сьогодні у «Совиному гнізді» розповіли перший заступник міського голови Ужгорода, голова Спілки виноградарів і виноробів Закарпаття та директор комунального підприємства “Уж-Фест”.

Про нововведення та основні «фішки» цьогорічного фестивалю розповів Олександр Ковач, який наголосив:

    «Мета фестивалю – представити авторське, якісне вино від закарпатських приватних виноробів. Сподіваюся, що цього року, завдяки  тісній співпраці з міською владою, «Закарпатське божоле» постане в оновленому вигляді, з новими родзинками та основним пріоритетом – повага до споживачів, справжніх поціновувачів вина, у яких буде широкий вибір та можливості для оцінки вина. Це чи не єдиний фестиваль на Закарпатті і взагалі на теренах України, де тільки споживач визначатиме найкраще вино».

Кожен відвідувач зможе придбати спеціальний сувенірний бокал, до якого додаватиметься картка народної дегустації. Цю картку можна вручити виноробу, вино якого найбільше сподобалося. Саме за кількістю отриманих від гостей карток визначать найкращого винороба,повідомляє  Ужгородська міськрада.

    «Реалізовувати алкогольні напої поза межами «Совиного гнізда» суворо заборонено. Це ще одна цьогорічна вимога. Щодо кухні, то ми відбираємо тільки якісних виробників. Буде якісна, хороша кухня, без традиційних шашликів, але водночас із іншими, не менш смачними,  альтернативними стравами із м’яса» – розповів Олександр Ковач.

Директор комунального підприємства “Уж-Фест” Василь Крайняй додав:

    «Ми з великою радістю долучилися до організації цьогорічного фестивалю молодого вина, оскільки «Уж-Фест» створений саме для того, щоб свята, фестивалі та інші заходи, які проводяться в Ужгороді, отримали «нове дихання», вийшли на вищий рівень якості. Дуже прискіпливо ставимося до всіх учасників фестивалю та намагаємося зробити справді якісний у всіх аспектах фестиваль, щоб  вино,  яке продаватиметься у підвалах «Совиного гнізда», доповнювалося тільки найкращою їжею, оригінальними сувенірами хенд-мейд, а також насиченою програмою. І я впевнений, що це буде подія, про яку говоритиме вся країна».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
10-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1863

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]