Головна » 2014 » Березень » 13 » Представники українського бізнесу озвучили 5 кроків для ліквідації корупції

Представники українського бізнесу озвучили 5 кроків для ліквідації корупції

Першим кроком на шляху до подолання корупції в Україні є відмова платити хабарі.

Як передає кореспондент STR, про це в ході прес-конференції повідомив заступник голови Федерації роботодавців України, Дмитро Олійник.

«Федерація роботодавців України, всі наші членські організації галузеві та регіональні перестають платити хабарі», – заявив він.

Другим кроком, за словами Олійника, стане публічний розголос будь-яких корупційних схем.

«Ми ініціювали створення антикорупційної мапи, яка матиме регіональний та секторальний розріз, і ми обов’язково дійдемо до кожного хабарника з його фотографією, біографією та вчиненням корупційних дій, а також із судовим позовом», – пообіцяв Олійник.

Подальшими кроками, зі слів заступника голови Федерації роботодавців України, повинна стати швидка зміна законодавчого поля щодо викорінення корупції, проведення правоохоронними, контролюючими і судовими органами ревізії всіх рішень, які перебувають у них в провадженні та всезагальна підтримка цієї антикорупційної ініціативи представниками українського бізнесу.

«Ми закликаємо весь бізнес підтримати цю ініціативу, надаючи нам конкретні приклади корупційних схем. На основі цих прикладів ми допомагатимемо в рамках чинного законодавства бізнесменам, роботодавцям вигравати судові процеси або в публічному просторі показуватимемо ганебність цих корупційних дій», – підсумував Олійник.




За матеріалами: Новини сьогодні
13-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11072

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]