Головна » 2022 » Грудень » 13 » Прибув до України заступник генсека ООН: він відвідає Херсон

Прибув до України заступник генсека ООН: він відвідає Херсон

Заступник генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Мартін Гріффітс прибув в Україну з чотириденною поїздкою на тлі відновлення енергетичних об’єктів, що постраждали від російських обстрілів. Про це пише Sky News.

Зазначається, що Гріффітс і координатор надзвичайної допомоги відвідають Миколаїв, а також Херсон, який було звільнено минулого місяця.

"Ґріффітс побачить вплив гуманітарної допомоги та нові виклики, які виникли, оскільки збитки інфраструктури зростають на тлі низьких зимових температур", - повідомили в ООН.

Зокрема, у Херсоні заступник генсека побачить, як створюють теплі притулки для мешканців на випадок, якщо вони залишаться без опалення, електрики чи води.

Раніше ЗМІ писали, що в Україні спостерігаються всі ознаки надзвичайної ситуації та гуманітарної катастрофи через масштабне вторгнення росії.

Також нагадаємо, що за результатами роботи Моніторингової місії ООН оприлюднила доповідь про те, як російські військові вбивали цивільних осіб в українських містах і селах Київської, Чернігівської та Сумської областей у період з 24 лютого по 6 квітня 2022 року.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1416

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]