Головна » 2024 » Січень » 22 » Привітала українців з Днем Соборності пані посол США Бріджит Брінк

Привітала українців з Днем Соборності пані посол США Бріджит Брінк

Пані посол США Бріджит Брінк привітала українців із Днем Соборності й наголосила, що Сполучені Штати – з народом України. Про це вона сказала у відеопривітанні.

"З нагоди Дня Соборності України вітаю всіх українців і висловлюю глибоку повагу вашій відданості вибору власного майбутнього. 105 років тому в Україні яскраво горів вогонь свободи. А у 1990 році це полум'я викувало живий ланцюг по всій країні, символізуючи непохитну відданість незалежному майбутньому", – йдеться у привітанні.

Пані посол наголосила, що сьогодні вшановується мужність, стійкість і дух, які характеризують український народ. Брінк підкреслює, що для українців єдність – це не просто поняття; це втілення рішучості всупереч труднощам, які знову й знову постають упродовж історії.

Вона наголошує, що наразі українці захищають свою незалежність, а також і загальнолюдські цінності, які поділяють демократії в усьому світі.

"Все це починається зі свободи. Сьогодні день єднання для всіх українців по всій країні – від Луганська до Ужгорода", – додала пані посол США.

Брінк навела слова президента США Джо Байдена: "США стоять на боці свободи сьогодні, завтра й завжди. США виступають проти тиранії та гноблення. І США – з народом України".

Раніше Президент Володимир Зеленський привітав українців в усьому світі із Днем Соборності України, який відзначається сьогодні, 22 січня.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-01-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1548

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]