Головна » 2016 » Січень » 10 » Про дощі, ожеледь і підняття рівнів води попереджають закарпатські синоптики

Про дощі, ожеледь і підняття рівнів води попереджають закарпатські синоптики

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології, на території Закарпатської області 10 січня очікується хмарність, вночі часом опади, місцями сильні, вдень сильні дощі, місцями дуже сильні, в горах з переходом у мокрий сніг.

Уночі та вранці в горах місцями слабка ожеледь, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 2-7° тепла. по м. Ужгород: Хмарно, вночі часом опади, вдень сильний дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень 5-7° тепла.

Ввечері 11-го, вночі та вранці 12-го січня по Закарпатській області очікуються дуже сильні опади у вигляді дощу, в горах мокрого снігу. В горах місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Посилення південно-західного вітру до 15-20, в горах місцями 20-25 м/с.

10-13 січня на річках області очікується підвищення рівнів води на 1.0 - 2.0 м, на Тисі ділянці Рахів - Хуст, в нижніх течіях Боржави та Латориці - на 2.5 - 3.5 м над рівнями на 8 год 9 січня, на окремих ділянках вихід води на заплаву. Очікується руйнація льодоставу та заберегів, льодохід, утворення нетривалих заторів льоду біля мостів. По мірі розвитку синоптичної ситуації, будуть уточнюватись гідрологічні прогнози.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1955

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]