Головна » 2020 » Квітень » 25 » Про масові підпали в Україні - : рятувальники показали ВІДЕО

Про масові підпали в Україні - : рятувальники показали ВІДЕО

Вигоріло 50 тисяч гектарів: рятувальники показали відео про масові підпали в Україні

Протягом чотирьох місяців в Україні зафіксували 28 тисяч підпалів, вигоріло 50 тисяч гектарів землі. Київ через лісові пожежі кілька разів ставав світовим лідером із забруднення повітря.

Діти-артисти творчої школи Павла Табакова разом із львівськими рятувальниками зняли відеоролик, який привертає увагу до масових підпалів в екосистемах України. Кліп знімали на справжньому згарищі.

“Підпал” – не просто пісня, це крик душі рятувальників, артистів творчої школи Павла Табакова і природи. Діти закликають не палити траву, не спалювати наші з вами ліси, не руйнувати землю на якій ми з вами живемо – “де вогонь проходить, там земля вже мертва”.  

Під час зйомок дехто з дітей, вперше опинившись у мертвому лісі, не зміг втримати сліз, інформує ДСНС України. А випадкова знахідка згорілої пташки ніколи не забудеться нікому. Підпал – це злочин! Діти, які бачили на власні очі наслідки, навряд чи коли-небудь наважаться палити траву. І кожен з творців мріє, щоб всі глядачі кліпу та слухачі пісні також стали на захист природи. Саме тому фінал кліпу оптимістичний.

Нагадаємо, на Прикарпатті знову горіла суха трава


За матеріалами: Новини сьогодні
25-04-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1421

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]