Головна » 2020 » Травень » 1 » Про пом'якшення карантину після 11 травня говорять у МОЗ

Про пом'якшення карантину після 11 травня говорять у МОЗ

У МОЗ говорять про пом'якшення карантину після 11 травня

В Україні станом на ранок 1 травня лабораторно підтверджено 455 нових випадків коронавірусу, це менше на 85 людей, ніж було попередньої доби

Епідемічна ситуація з коронавірусом в Україні дозволяє почати знімати карантинні обмеження. Про це в п'ятницю, 1 травня, заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

«Ми пішли іншим шляхом, ніж європейські країни. Ми розуміємо, що люди втомилися від карантину, і я ще раз хочу наголосити, ми кожен день аналізуємо ситуацію і готуємо пом'якшення вже з 11 травня. 11 травня ми будемо робити пом'якшення, оскільки на сьогоднішній день це дозволяє ситуація», - додав Степанов.

При цьому Степанов розкритикував владу Черкас, яка вирішили пом'якшити карантин і відкрити низку закладів, а також відновити пасажирські перевезення.

Раніше Степанов заявив, що в разі передчасного скасування карантину в Україні може розпочатися друга хвиля зараження коронавірусом.

Зазначимо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів планує пом'якшити карантинні заходи з 11 травня 2020 року. За словами прем'єра, якщо все буде добре, то з 11 травня можна буде говорити про відкриття парків і скверів, закладів торгівлі непродовольчими товарами, частини об'єктів побутових послуг.

В Україні станом на ранок 1 травня лабораторно підтверджено 455 нових випадків коронавірусу, це менше на 85 людей, ніж було попередньої доби (540). Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Серед усіх, хто захворіли за останню добу 37 дітей – попередньої доби (45) та 91 медик – (87).

Минулої доби від коронавірусу в Україні одужали 175 - попередньої доби (135), померли 11 - (11).


За матеріалами: Новини сьогодні
01-05-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1428

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]