Головна » 2022 » Липень » 29 » Про повну готовність КНДР до військового конфлікту зі США заявив Кім Чен Ин

Про повну готовність КНДР до військового конфлікту зі США заявив Кім Чен Ин

кндр сша

За повідомленням Reuters, Північна Корея в останні місяці випробувала гіперзвукові ракети і ракети, які можуть нести тактичну ядерну зброю.

"Наші збройні сили ретельно підготовлені до реагування на будь-яку кризу, і ядерне військове стримування нашої нації також повністю готове мобілізувати свою абсолютну силу правильно, точно і швидко для виконання своєї місії", – сказав він.

Також, у своїй промові Кім заявив, що Вашингтон продовжує «небезпечні, незаконні ворожі дії» з Південною Кореєю проти КНДР приблизно через 70 років після війни і прагне виправдати свою поведінку, «демонізуючи» країну.

Відомо, що Північна Корея давно звинувачує Сполучені Штати у подвійних стандартах щодо військової діяльності та проведення ворожої політики стосовно Пхеньяну, заявляючи, що це перешкоджає поновленню переговорів, спрямованих на ліквідацію ядерної та ракетної програм країни в обмін на ослаблення санкцій.

"Двозначні дії Сполучених Штатів, які всі звичайні дії наших збройних сил називають "провокацією” та "загрозою" і одночасно проводять великомасштабні спільні військові навчання, які серйозно загрожують нашій безпеці, – це буквально грабіж", – сказав Кім.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-07-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11127

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]