Головна » 2016 » Листопад » 21 » Про проведення зустрічі голів МЗС "нормандської четвірки" наприкінці листопада домовились Порошенко та Меркель

Про проведення зустрічі голів МЗС "нормандської четвірки" наприкінці листопада домовились Порошенко та Меркель

Президент України Петро Порошенко та канцлер ФРН Ангела Меркель домовилися про проведення наприкінці листопада зустрічі глав МЗС країн "нормандської четвірки".

Про це йшлося у їхній телефонній розмові, повідомили у понеділок 21 листопада у прес-службі голови Української держави.

Зокрема, зазначається, Порошенко обговорив з Меркель стан виконання Мінських домовленостей. Сторони відзначили погіршення безпекової ситуації в регіоні. У цьому зв’язку наголошувалось на важливості дотримання російськими бойовиками режиму припинення вогню на Донбасі.

Співрозмовники також обговорили підготовку проекту "дорожньої карти" імплементації Мінських домовленостей, відповідно до результатів Берлінського саміту "нормандського формату". Домовлено про проведення наприкінці листопада зустрічі міністрів закордонних справ країн "нормандської четвірки", підкреслюється в повідомленні.

Як повідомлялося, 19 жовтня в Берліні відбулися переговори президента України Петра Порошенка, канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда і президента РФ Володимира Путіна. За підсумками переговорів Порошенко заявив, що лідери країн "нормандського формату" затвердили німецькі та французькі пропозиції щодо основних критеріїв "дорожньої карти" виконання Мінських угод.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1898

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]