Головна » 2015 » Листопад » 22 » Професійний медичний сервіс на курорті Трускавець

Професійний медичний сервіс на курорті Трускавець

Курорт Трускавець — одна з найвідоміших і найстаріших здравниць Західної України. Сучасні санаторії Трускавця - це оздоровчі центри загального напрямку і спеціалізовані установи, що займаються діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань вузького профілю. Якщо ви хочете знайти житло в Трускавці та відпочити і підлікувати там своє життя, то неодмінно відвідайте портал lisova-pisnia.ua.

Які захворювання лікують в санаторіях Трускавця?

Захворювання сечостатевої системи

Пансіонати Трускавця пропонують широкий спектр послуг з лікування хронічних форм циститу і пієлонефриту, сечокам'яного діатезу і простатиту. Оздоровчі центри проводять профілактику вроджених вад нирок і займаються відновленням пацієнтів після сечокам'яної хвороби. Якісно оснащені апартаменти, наявність необхідного обладнання та кваліфікований персонал дозволять провести післяопераційний період в безпечній і спокійній обстановці.

Захворювання травної системи

У Трускавці знаходяться одні з кращих клінік з лікування захворювань кишечника і шлункового тракту. Окремої уваги заслуговують центри, які спеціалізуються на діагностиці проблем з печінкою - хронічного та інфекційного гепатиту, наслідків токсико хімічних впливів.

Трускавець - ідеальне місце для усунення порушень в обміні речовин, лікування цукрового діабету та ускладнень імунодефіциту. На території курорту знаходяться природні джерела мінеральної води, здавна відомої своїми корисними оздоровчими властивостями.

Захворювання дихальної системи

Чисте повітря українських Карпат дозволить відновитися після важких захворювань дихальної системи. Ексклюзивні програми профілактики бронхіальної астми, хронічного бронхіту, фарингіту і ларингіту допоможуть як дорослим, так і дітям. Для гостей курорту доступні сучасні санаторії європейського рівня зі штатом досвідчених фахівців і кваліфікованих лікарів. Оснащення готелів дає можливість проводити лікування дітей будь-якого віку. Інфраструктура санаторіїв крім медичних клінік включає аквапарки, майданчики для відпочинку та фітнес-клуби.

Захворювання серцево-судинної системи

На курорті Трускавець представлена низка санаторіїв, профіль яких будується навколо серцево-судинних захворювань. Гіпертонія, атеросклероз, ішемічні хвороби серця лікуються за індивідуальними методиками, які розробляються прямо на базі місцевих клінік і оздоровчих комплексів. Для постояльців доступні реабілітаційні програми, які передбачають відвідування мінеральних джерел, проведення розслаблюючій терапії та консультацій з кращими лікарями.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-11-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11058

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]