Головна » 2023 » Травень » 12 » Психолог розповів, який із "путіних" керував парадом в москві - у Маріуполі був не цей

Психолог розповів, який із "путіних" керував парадом в москві - у Маріуполі був не цей

Експерт каже, що на параді був "говорун", а не "бункерний".

володимир путін, який керував парадом у росії 9 травня, цілком імовірно є двійником справжнього російського диктатора. Психолог Дмитро Попов стверджує, що путін на красній площі і той, що їздив до тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області та українського Криму – не одна й та сама людина.

Як розповів психолог, на параді на красній площі був саме той путін, що й на параді минулого року. Щоправда, він трохи постарішав.

"Востаннє цю людину я бачив на Санкт-Петербурзькому економічному форумі – це "говорун", не "бункерний". Це не він виступав перед федеральними зборами у гостьовому дворі, не їздив у Маріуполі та не був у Криму", – сказва Попов.

За його словами, "парадного путіна" серед інших двійників вирізняє схожа на літеру "Z" зморшка на чолі та родимі плями. У різних версій диктатора вони розташовані в різних місцях

"За рік один і той самий клон дуже погіршив свій стан, принаймні зовнішньо. Але рухається він все ж краще, ніж бункерний варіант", – зазначив Попов.

Парад в москві 9 травня 2023 року

російський парад 9 травня приголомшив своєю "скромністю". На тлі великих втрат у загарбницькій війні проти України та загрози ударів росія вирішила відмовитися від авіаційної частини дійства. Крім того, на красній площі було напрочуд мало техніки – лише 51 одиниця.

Цьогорічний парад на 9 травня висміяла британська розвідка. Фахівці кажуть, що росія справді могла б вигнати на площу більше військової техніки. Крім того, зазначається, що у російських військових постійно виникали проблеми з технікою і стратегічними комунікаціями.

Парад у москві прокоментував і військовий аналітик, учасник російсько-української війни Олексій Гетьман. Він зазначив, що загальну картинку на росТБ не показували, аби не шокувати росіян мізерною кількістю техніки.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1366

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]