Головна » 2024 » Липень » 31 » Резазаде - чому племінник Трампа виступив проти свого дядька

Резазаде - чому племінник Трампа виступив проти свого дядька

Віце-президент іранської опозиції у Вашингтоні (NIC) Алі Реза Резазаде розповів про стосунки в родині екс-президента Дональда Трампа та чому його родина не підтримує його, а напроти, використовує всі можливі засоби, аби повторно не допустити Трампа до президентства.

Фред Трамп називає свого дядька небезпечною людиною та роками мовчав про приватні сімейні справи, проте, нещодавно Фред випустив свою власну книгу «Трампи. Як ми отримали цей шлях» в якій поділився історією коли Дональд називав його сина та людей з обмеженими можливостями «непридатними для життя».

Поворотним моментом для Фреда Трампа, була розмова в Овальному кабінеті про його сина Вільяма, який має фізичні та психічні вади, в якій президент сказав про людей з обмеженими можливостями: "Форма, в якій вони знаходяться, всі витрати, такі люди повинні просто померти".

Це був останній раз, коли Фред розмовляв зі своїм дядьком Дональдом. Він сказав, що планує проголосувати за ймовірного кандидата від демократів, віце-президента Гарріс, і що, якщо його попросять, він буде проводити кампанію проти свого дядька і виступатиме на Національному з'їзді Демократичної партії.

"Я мовчав дуже довго, я один з небагатьох людей, які знають Дональда від його років становлення до його ділової кар'єри до Білого дому", - - сказав 61-річний Фред Трамп.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-07-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1211

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]