Головна » 2023 » Червень » 4 » Резніков зустрівся із колегами з Нової Зеландії та Фіджі — що відомо

Резніков зустрівся із колегами з Нової Зеландії та Фіджі — що відомо

Міністр оборони України Олексій Резніков на полях безпекового форуму у Сінгапурі зустрівся із колегами з Нової Зеландії та Фіджі Ендрю Літтлом та Піо Тікодуадуа. Про це міністр повідомив сьогодні, 4 червня, інформує FREEДОМ.

 “Я був радий зустрітися зі своїм новозеландським колегою Ендрю Літтлом на полях SLD23 у Сінгапурі. Я вдячний Новій Зеландії за непохитну підтримку. З такими друзями ми обов’язково переможемо”, — написав Резніков у Twitter.

Глава Міноборони також наголосив, що Україну підтримує Фіджі. Нині обидві країни борються за виживання. Перша — через напад РФ, друга — через вплив зміни клімату.

 “Зустрівся з Піо Тікодуадуа, міністром оборони та національної безпеки Фіджі. Відстань не має значення, якщо вас об’єднують спільні цінності. Фіджі підтримує Україну, як і Україна підтримує Фіджі. Сьогодні обидві наші нації борються за виживання. Земля Фіджі зазнає впливу через зміну клімату. Наша земля піддається нападу терористичної держави”, — резюмував Резніков.

Він акцентував, що Україна та Фіджі  співпрацюватимуть, щоби разом протистояти обом глобальним загрозам.

 “І ми разом переможемо”, — наголосив український міністр.

Читайте також: Путін має усвідомити, що не зможе перемогти у війні, — міністр оборони Британії у Києві

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков закликав Австралію приєднатися до міжнародної танкової коаліції та надати Україні бронеавтомобілі Hawkie.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-06-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1472

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]