Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Результати місцевих виборів на Закарпатті прокоментував Москаль

Результати місцевих виборів на Закарпатті прокоментував Москаль

Панічні заяви, що це будуть другі "мукачівські вибори» і запрошення всіх послів приїхати до Закарпаття виявилися болючим маренням. Ніхто дільниці не громив, не підпалював, люди вільно заходили, голосували і виходили. Явка приблизно така ж, як і на попередніх виборах.

- «Єдиний центр» вже заявив про перемогу на виборах. Що на це скажете?

- Ми маємо поки попередні дані, але, наскільки я бачу, ця партія взагалі може не потрапити до Ужгородської міськради. У «ЄЦ» немає одноосібної більшості ні в одному з місцевих рад, і за такої тенденції вона скоро стане партією одного району, а потім і одного села.

Хоча до «мукачівських подій» 11 липня лідери «ЄЦ» були впевнені, що повністю візьмуть владу в Закарпатті. Правда, відразу після зміни голови ОДА вони опустили планку до 80 відсотків, через місяць - до 50, за тиждень до виборів говорили про 30 - 40, а в суботу були б раді отримати 25 відсотків.

У підсумку отримали ще менше. Ми бачимо, що в обласну раду від «ЄЦ» пройде орієнтовно 18 депутатів, а від «Солідарності» - 15. Я ще раз нагадую шановним нардепам з Мукачева Віктору та Івану Балогам, що вони повинні виконати передвиборні обіцянки, дотримуватися норм Конституції України та здати парламентські мандати. Бути одночасно народними та обласними депутатами в них не вийде - я це гарантую.

- Як оцінюєте результат «БПП Солідарність»?

- Я навіть не очікував такі показники. Нагадаю, що «Солідарність» як партію зареєстрували на Закарпатті у серпні цього року, а я на нинішній посаді всього три місяці. Тобто все доводилося починати з нуля. І якщо при браку часу на політичну роботу і за нинішньої економічної ситуації (маленькі зарплати і пенсії, високі тарифи і т.д.) партія влади отримує в облраду понад 16 відсотків, то це дуже пристойний результат.

- Результати голосування по меру Ужгорода для багатьох стали несподіваними. Екзит-поли давали зовсім інші показники.

- Ви вірите ужгородським соціологам? Це шахраї, які озвучують те, що їм замовляють, це компромат на соціологію як таку! Вони брехали, коли я був начальником УМВС, і продовжують брехати зараз.

Це не «Центр Разумкова», а звичайні місцеві шарлатани. Я коли їх бачу - переходжу на іншу сторону вулиці. Городян не треба зомбувати прогнозами, вони самі знають кого треба вибрати.

А якщо хтось продав голос за пару сотень гривень, незважаючи на всі наші заклики мати гідність і не продаватися, то він цілком заслуговує на ту владу, яку обрав, передає слова Москаля офіційний сайт губернатора.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1926

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]