Головна » 2023 » Лютий » 28 » росіян кремль уже готує до поразки в Україні: експерт Роман Світан пояснив, чого чекати далі

росіян кремль уже готує до поразки в Україні: експерт Роман Світан пояснив, чого чекати далі

У кремлі прагнуть підмінити поняття і видати поразку у війні проти України за перемогу.

У російському медійному просторі дедалі частіше говорять про загрозу розпаду росії. Військовий експерт і полковник запасу ЗСУ Роман Світан вважає, що у такий спосіб росіян готують до виходу окупаційних військ рф із території України, до того ж із поразкою.

"кремль вже починає готувати росіян до виходу з України, причому до виходу з поразкою. Вони вже малюють такі сценарії і психологічно готують росіян до того, що російська армія покине українську територію", – зазначив він.

На думку Світана, російське військово-політичне керівництво намагатиметься виправдати себе в очах свого населення. Через це в кремлі прагнуть підмінити поняття і показати поразку у війні, яку росія розвʼязала проти України, як перемогу. Власне, виведення російських військ з української землі в москві можуть пояснити "збереженням" самої росії.

"Це гарний психологічний механізм для того, щоб зміцнити дух росіян та утриматися при владі", – наголосив Світан.

Експерт прогнозує, що після цього російські війська будуть утримувати у режимі оборони лінію кордону між Україною та росією станом на 1991 рік. І це російському населенню будуть подавати як "захист держави".

"Вже кілька місяців три російських регіони до цього готуються. У Бєлгородській, Курській та Брянській областях риють траншеї, ставлять так звані "зуби дракона", – зазначив полковник запасу ЗСУ.

При цьому, за словами Світана, вдаваний "захист кордону" російському населенню продаватимуть як перемогу над "страшним Заходом".

Загроза розпаду росії

Після того, як росія розпочала неспровоковану агресію проти нашої країни багато чиновників, експертів та аналітиків прогнозують, що російська федерація розпадеться.

Секретар РНБО Олексій Данілов нещодавно заявив, що світ має готуватися до фрагментації росії, оскільки в країні наявна ядерна зброя. І вона в будь-яку мить може опинитися в руках однієї з чисельних російських ПВК.

При цьому російський опозиційний політик та соціолог Ігор Яковенко звернув увагу на збільшення кількості приватних військових компаній в росії. На його думку, рф загрожує справжня мафіозна війна за розподіл території.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1309

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]