Головна » 2014 » Серпень » 14 » Російський "гуманітарний конвой" намагався прорватись в Україну у ніч на середу, – Чалий

Російський "гуманітарний конвой" намагався прорватись в Україну у ніч на середу, – Чалий

Російський «гуманітарний конвой» намагався прорватись на територію України у ніч на середу, цього вдалося запобігти завдяки телефонній дипломатії – наразі ситуація контрольована.

Про таке в ефірі «5 каналу» заявив заступник глави Адміністрації Президента Валерій Чалий, – інформує прес-служба каналу.

«Хочу наголосити, що сценарій, який був у п’ятницю, міг призвести до введення так званих миротворців, які супроводжують так званий конвой. Зараз ми слава Богу цього сценарію уникли. Вночі сьогодні був ще один сценарій: було намагання прорватися через Харківську область із забороненими речами, я маю на увазі – це супроводження Росії, але Червоний хрест цього не сприйняв», – додав він.

За словами Чалого, сьогодні вночі відбулася нарада за участі Прем’єр-міністра, спікера парламенту, силовиків. Окрім того відбулася серія міжнародних переговорів з главою держави. Тому, вважає Чалий, поки що ситуацію вдалося втримати під контролем.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-08-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11080

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]