Головна » 2018 » Квітень » 3 » Рушили маршем «За українське майбутнє без олігархів!» близько 20 тисяч націоналістів

Рушили маршем «За українське майбутнє без олігархів!» близько 20 тисяч націоналістів

  Схваливши вимоги, учасники маршу поклали квіти до меморіалу Героїв Небесної Сотні та рушили до будівлі Кабінету Міністрів

На площі біля стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського у Києві розпочався марш «За українське майбутнє без олігархів!». Під прапорами ВО «Свобода», «Національного корпусу», «Правого Сектору», КУН, ОУН та «С-14» зібралися близько 20 тисяч націоналістів.

«Внутрішній головний ворог нині – це олігархія. Через неї ми нині спостерігаємо програш у війні, зубожіння нації і збагачення невеликої купки олігархів. Тому ми нині вимагаємо від влади ухвалення чіткого плану – Антиолігархічного пакету докорінних перетворень», - заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Учасники маршу висунули вимоги до депутатів Верховної Ради негайно внести на розгляд та ухвалити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень, який передбачає ухвалення низки законопроектів щодо повернення капіталів з офшорів, ліквідації схем виведення грошей з України, демонополізації та ліквідацію олігархічної моделі економіки та інші.

Від Кабінету Міністрів України націоналісти зажадали висловити чітку позицію щодо Антиолігархічного пакету докорінних перетворень, публічно його підтримати та звернутися до парламенту щодо негайного розгляду цих ключових ініціатив.

Вимога до президента України Петра Порошенка – підтвердити справами неодноразові публічні обіцянки щодо деолігархізації та зобов’язати фракцію «Блок Петра Порошенка» й коаліцію у Верховній Раді негайно внести на розгляд парламенту Антиолігархічний пакет докорінних перетворень і проголосувати за нього.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1608

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]