Головна » 2022 » Грудень » 15 » Рве останні зв'язки з росією Алла Пугачова - ЗМІ

Рве останні зв'язки з росією Алла Пугачова - ЗМІ

У рф закрили останню компанію Алли Борисівни. Примадонна російської естради стала небажаною персоною в рідній країні для багатьох прихильників політики володимира путіна. Алла Пугачова не побоялася засудити злочинний кремлівський режим через розв'язану проти України повномасштабну війну. Тепер артистку намагаються позбавити всього у рф.

Алла Борисівна попрощалася з бізнесом у росії - податкова в москві закрила останню її компанію. Це - фірма "АБП", яка існувала з 2010 року.

Зазначається, що через цю фірму пугачова проводила концерти та продавала речі свого бренду. Після переїзду до Ізраїлю, зрозуміло, справи зупинилися, і Примадонна в жовтні 2022 року подала заяву про банкрутство своєї компанії. Після перевірки російська податкова закрила цей бізнес виконавиці.

Пугачова покинула росію - що відомо

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Пугачова та її чоловік Галкін засудили злочинні дії путіна. Вони поїхали за кордон, через майже півроку Алла Борисівна з дітьми повернулася до рф, Ліза і Гаррі навіть пішли до школи. Але пробули в росії вони недовго - незабаром Примадонна і її діти виїхали в Ізраїль, артистка навіть отримала паспорт цієї країни.

У рф і Пугачова, і її чоловік по суті стали персонами нон грата - Галкіна "видворили" з росТБ, оголосили "іноагентом". Аллу Борисівну теж регулярно хейтять у рідній країні за підтримку України в цій кривавій війні.

Примадонна відповідає своїм заздрісникам у соцмережах на всі хвилі хейту й називає їх "рабами". Вона відкрито засуджує путіністів.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1430

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]