Головна » 2014 » Серпень » 6 » Саакашвілі приїде до Львова у річницю вторгнення Росії в Грузію. Програма візиту

Саакашвілі приїде до Львова у річницю вторгнення Росії в Грузію. Програма візиту

Екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі під час візиту до Львова 8 серпня помолиться за загиблими у військових діях російсько-грузинської війни і прочитає відкриту лекцію.

Про це 6 серпня передає прес-служба Львівської міськради.
О 12.45 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться заупокійна молитва і запалення свічок у пам’ять про загиблих у військових діях російсько-грузинської війни. Також відбудеться молитва за загиблими грузинськими та українськими солдатами, за територіальну цілісність України та Грузії.
 
Адже 8 серпня виповнюється шоста річниця вступу російських військ на територію Грузії.
Опісля о 13.10 год. біля Гарнізонного храму відбудеться прес-конференція за участю екс-президента Грузії Михаїла Саакашвілі та міського голови Львова Андрія Садового.
О 15.30 год. Михаїл Саакашвілі прочитає відкриту лекцію для студентів та громадських активістів. Лекція на тему «Реформи. Досвід Грузії» відбудеться у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202). Обов’язкова попередня реєстрація для учасників: http://bit.ly/1kGlRdx. Реєстрація триває до 6 серпня.
 
Також о 16.45 год відбудеться засідання експертного клубу «Самопоміч» за участю Михаїла Саакашвілі. Вхід на засідання – лише за запрошеннями. Представники преси зможуть відвідати засідання, яке відбудеться у Леополіс-Холі («Опера Пасаж»). Зустріч організовує «Експертний клуб «Самопоміч» у співпраці із Львівською бізнес-школою. До участі організатори запрошують представників бізнесу, громадських активістів, освітян, журналістів, а також представників посольств та консульств.
 

За матеріалами: Новини сьогодні
06-08-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11093

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]