Головна » 2016 » Березень » 25 » Ще п’ять вулиць Геннадій Москаль перейменував на честь загиблих на Донбасі героїв

Ще п’ять вулиць Геннадій Москаль перейменував на честь загиблих на Донбасі героїв

Голова Закарпатської ОДА підписав чергове розпорядження про перейменування вулиць у рамках Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки". Сьогоднішнім документом увіковічнені п’ятеро загиблих на Донбасі героїв.

Згідно з розпорядженням, вулицю Піонерську в м.Іршава Іршавського району перейменовано на вулицю Юрія Короля (сапер-розвідник батальйону «Айдар». Загинув у вересні 2014 року в бою на Луганщині, похований у с.Заріччя Іршавського району).

Вулицю Чапаєва в м.Іршава перейменовано на вулицю Юрія Соколачка (боєць 79-ї окремої аеромобільної бригади. Загинув у червні 2014 року у бою за Донецький аеропорт, похований у с.Лоза Іршавського району).

Вулицю Колгоспну в м.Перечин Перечинського району перейменовано на вулицю Михайла Кулі (механік-водій 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув у бою в червні 2014 року біля м.Щастя Луганської області, похований у с.Сімер Перечинського району).
Вулицю Набережну в смт Великий Березний перейменовано на вулицю Руслана Сабова (уродженець Великого Березного, старшина 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув у лютому 2015 року біля Дебальцева).

Провулок Ватутіна в м.Хуст Хустського району перейменовано на провулок Михайла Печунки (розвідник 30-ї окремої механізованої бригади. Загинув у бою в лютому 2015 року на Луганщині, похований у м.Хуст).

Наступні розпорядження голови ОДА про перейменування топонімів у рамках «декомунізації» буде підписано найближчим часом.
 


За матеріалами: Новини сьогодні
25-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1841

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]