Головна » 2023 » Січень » 6 » Що Донецьк і Луганськ - це Україна - офіційно визнав путін

Що Донецьк і Луганськ - це Україна - офіційно визнав путін

путін офіційно визнав, що всі окуповані території належать Україні.

На одинадцятому місяці повномасштабного російського вторгнення в Україну президент країни-агресора володимир путін офіційно визнав, що всі окуповані території належать Україні.

На офіційному сайті президента країни-агресора опубліковані вказівки путіна, згідно з якими він доручає армії окупантів оголосити "режим припинення вогню". У документі путін офіційно визнає, що територія вздовж лінії зіткнення є частиною України.

"Враховуючи звернення святійшого патріарха кирила, доручаю міністру оборони російської федерації ввести з 12.00 6 січня 2023 року до 24.00 7 січня 2023 року режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін на Україні", - йдеться в документі, підписаному путіним.

Псевдореферендуми на окупованих росією територіях:

21 вересня 2022 року путін заявив про проведення на окупованих територіях України "референдумів". Окупанти провели так зване "голосування" за входження до складу росії захоплених Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей.

У відповідь світова спільнота засудила дії кремля і пригрозила москві новими санкціями.

26 вересня 2022 року держсекретар США Ентоні Блінкен заявив про те, що "референдуми - це фікція і українці мають право забрати свої землі.

Багато держав виступили із заявою, що вони не будуть визнавати результати так званих референдумів. Сюди відноситься навіть Сербія, ідеологічний союзник рф.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-01-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1406

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]