Головна » 2017 » Січень » 4 » Що Ле Пен відпрацьовує позичені у Путіна гроші - Чубаров вважає, а Фриз готова звозити її в АТО

Що Ле Пен відпрацьовує позичені у Путіна гроші - Чубаров вважає, а Фриз готова звозити її в АТО

  Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що своїми заявами кандидат в президенти Франції Марін Ле Пен відпрацьовує позичені гроші у Путіна.

Про це повідомляє 24 Канал.

Чубаров висловив сумнів, що Ле Пен стане президентом Франції, а саме для проведення передвиборної кампанії вона позичала гроші.

"Марін Ле Пен отримала 9 мільйонів кредиту в Росії. Все це знають, хоча він був оформлений через чесько-російський банк. Потрібно ставитися до цих заяв як до купленого Росією думку", - заявив він.

Чубаров зазначив, що незважаючи на твердження про законність дій Росії в Криму французький політик вжила слово "анексія", яке означає насильницьке приєднання, тому словосполучення "справедлива анексія" є щонайменше дивним.

Раніше лідер французьких ультраправих, кандидат в президенти Марін Ле Пен заявила, що анексія українського Криму Росією "не була незаконною".

У Міністерстві закордонних справ України висловили обурення заявами Марін Ле Пен про визнання законною анексії Криму.

"МЗС України висловлює обурення у зв'язку з тим, що одна з кандидатів передвиборної кампанії у Франції Марін Ле Пен дозволила собі заяви на підтримку тимчасової окупації і спроби анексії Росією Автономної Республіки Крим та м.Севастополь", - наголошується в заяві.

У свою чергу СБУ зажадала заборонити Ле Пен в'їзд в Україну.

Фриз готова влаштувати візит Ле Пен в Україну, в тому числі в зону АТО

Народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка"), член групи з міжпарламентських зв'язків з Францією Ірина Фриз заявляє про готовність організувати кандидату на пост президента Франції Марін Ле Пен поїздку в зону АТО, щоб та особисто побачила наслідки "русского мира".

"З приводу заяви кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен по Криму. Як член міжпарламентської групи дружби Україна-Франція, я готова організувати візит пані Ле Пен в Україну для того, щоб вона на власні очі побачила ситуацію в країні і здійснила візит на схід в зону АТО для того, щоб побачити наслідки "русского мира", - написала депутат на своїй сторінці в Фейсбуці в середу.

Фриз висловила переконання, що Ле Пен є патріоткою Франції і завдяки візиту в Україну вона змінить свою риторику.

"Не дивлячись на те, що пані Ле Пен відкрито фінансується і має кредитну лінію від Росії, думаю, їй не вистачає зовнішньополітичного досвіду та інформації для того, щоб оцінити ситуацію в Україні і російську політику на пострадянському просторі. Міграційна проблема, що лежить в основі передвиборної програми Ле Пен, була створена саме через втручання Росії в сирійський конфлікт і бомбардування Кремлем населених пунктів. Тому Ле Пен, на жаль, недостатньо розуміє роль Росії в кризових явищах в самій Франції", - висловила думку народний депутат.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1861

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]