Головна » 2013 » Липень » 1 » Що подарувати чоловікові на день народження

Що подарувати чоловікові на день народження


Що подарувати чоловікові на день народження
З дівчатами простіше, вони раді будь-яким подарункам - звичайно, якщо це не шикарна нижня білизна на два розміри більше ніж потрібно, але що подарувати чоловікові на День народження - питання воістину риторичне. Найпростіше запитати чоловіка напряму, щоб потім йому не довелося ховати від  друзів, які заглянули в гості, великого плюшевого ведмедика з вишивкою «Улюбленому Пупсику». Ще складніше обирати, що подарувати чоловікові на день народження, якщо цей чоловік - шеф, рідний батько або і те й інше одночасно!

Ми опитали знайомих чоловіків і склали свій список креативних небанальних презентів, які можна подарувати чоловікові на День народження.
Найсміливіші дівчата знають, що подарувати чоловікові. Відчуй себе золотою рибкою, виконуючою одне бажання. Звичайно, це не варіант подарунка для шефа (а раптом він побажає закінчити річний звіт на вихідних), але для улюбленого чоловіка - просто ідеально. Можна підійти до дарування творчо і навіть самостійно створити сертифікат на виконання будь-якого бажання. А далі все залежить від фантазії чоловіка: кому і борщ зварити - відмінний варіант, а у когось бажання і гарячіше.

Дорослі іграшки
Це пункт зовсім не про те, про що ви подумали. Якщо хочете, щоб чоловік оцінив вас гідно і сприймав як «свою в дошку», подаруйте йому модельне авто на пульті управлінні, пілотований вертоліт чи квадрікоптер, наприклад, Parrot AR. Drone. Ці іграшки-гаджети зводять з розуму чоловіків різного віку. Ціни коливаються від 30 до 300 у.о. залежно від можливостей управління (зі смартфона, планшета), вбудованих камер, мультиплеєрних ігор. До того ж у вас не виникне питання: «Що подарувати чоловікові на день народження на наступний рік?», Так як він, напевно, захоче розширювати свою модельну колекцію.

Музичний сюрприз
Ваш друг фанатіє від якоїсь конкретної групи або виконавця? Перевірте, чи не буде найближчим часом у вашому місті чи у сусідньому їх концерту, і, якщо пощастило, сміливо купуй квиток, а краще два. Якщо концерту в афіші немає, а на приватне замовлення співака для дня народження недостатньо грошей, можна організувати сюрприз: похід у караоке з планом-програмою на виконання улюблених пісень або, не замислюючись, що подарувати чоловікові на день народження, записати з ним його улюблену пісню на студії звукозапису.

Варіант для керівників
Завжди складно вибрати, що подарувати чоловікові на День народження, якщо це твій шеф. Щоразу потрібно щось нове, кожен співробітник бачить подарунок по-своєму, а вибрати треба всього один, не кажучи вже про те, що у керівництва теж смаки бувають специфічні, а потрапити в немилість до начальства зовсім не хочеться. Тут підійдуть колекційне віскі, іменний шкіряний щоденник, зроблений на замовлення, міні-бар у вигляді глобуса, дуже любимий серед людей на керівних посадах. У будь-якому випадку подарунок повинен підкреслити статус іменинника.

Екстрім
Якщо іменинник - любитель яскравих гострих вражень, влаштуйте вечірку, попередньо знявши в оренду дах однієї з міських висоток, така послуга вже давно існує. Або ж самостійно знайдіть будинок з виходом на дах - чим ближче до зірок, тим краще. Переконайтеся, що покриття даху надійне. А далі можна влаштувати там барбекю, фотосессіію, кіноперегляд (захопіть проектор і біле простирадло) або дискотеку.

Шоколадні слабкості

Подарунки чоловікам - для найекстравагантніших і елегантних чоловіків розроблена індивідуальна колекція "Чоловічі слабкості", яка не залишить байдужим жодного чоловіка. Солідні класичні картини гідно прикрасять робочий кабінет і підійдуть для подарунка батькам або шефові на роботі, подарунки спортивної тематики порадують коханого хлопця. Подарунок краще всього вибирати, знаючи що подобається і чим захоплюється чоловік, але що можна подарувати хлопцеві, який захоплюється машинами? Подаруйте машину з шоколаду!

Карина Хмурова

За матеріалами: Новини сьогодні
01-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12117

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]