Головна » 2018 » Квітень » 5 » Що потрібно знати про генератори, які працюють на дизельному паливі

Що потрібно знати про генератори, які працюють на дизельному паливі

Що потрібно знати про генератори, які працюють на дизельному паливі

Генератори дизельні зараз не є чимось унікальним на якомусь об'єкті промисловості або сфері обслуговування. На багатьох об'єктах дизельна електростанція почала ставати невід'ємною складовою інфраструктури. Це пов'язано зі зростаючими вимогами щодо безперебійного енергопостачання практично всіх галузей господарства. У більшості випадків електрогенератор комплектується паливним баком, ємність якого розрахована на безперервну роботу протягом восьми або дев'яти годин при навантаженні рівному ста відсоткам від максимальної потужності генераторної установки. В Україні вигідно придбати генератори дизельні можна за допомогою сайта dizelgenerators.com.ua.

Автономний дизельний генератор необхідний для забезпечення об'єкта електрикою в тих місцях, в яких з якихось причин немає центрального або постійного забезпечення енергією, або воно працює з частими перебоями. Такий генератор наділений багатьма позитивними якостями, найголовнішою його перевагою вважається здатність виробляти електроенергію без особливих витрат. Вони досить швидко себе окуповують, довговічні і дуже рідко виходять з ладу.

Генератор такого типу має первинний двигун з внутрішньою камерою згоряння, займання горючої рідини в ній відбувається за рахунок стисненого кисню. За рахунок виділеної під час займання енергії виробляється механічна робота і теплота. Під механічною роботою мається на увазі прокручування вала, який допомагає виробляти електрику генератору.

Яке паливо заливають в дизельний генератор?

Генератор такого типу може працювати як на дистилятах, так і на вторинних видах палива. Дистиляти - це дизельні і газотурбінні види палива. Вторинне паливо - це суміш дизельного палива і масла, його використовують в основному для двигунів з середніми оборотами. Цей вид палива також використовують в дизельних генераторах з системою підігріву і спеціальним газових насосів.

Газодизельний генератор працює за рахунок загоряння невеликої дози паливної рідини і повітря. Для цього обладнання можна використовувати звичайний нафтовий, природний неочищений або шахтний газ.

Дизельний генератор найчастіше застосовується в наступних випадках: в якості додаткового або допоміжного джерела живлення, основного джерела енергозабезпечення на підприємствах, будівництвах, аеропортах і т.д. Так само він може працювати автономно або паралельно з іншими джерелами енергоподачі.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1737

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]