Головна » 2015 » Березень » 28 » Що таке Інтернет, який дає можливість нам дізнатися про спільнокореневі слова на school.xvatit.com

Що таке Інтернет, який дає можливість нам дізнатися про спільнокореневі слова на school.xvatit.com

На сьогоднішній день на Землі навряд чи знайдеться людина, яка не знає, що є у світі така штука як Інтернет. Але дуже часто звучить питання, що стосується безпосередньо кишені людини: "Кому я плачу гроші за Інтернет?". Для того, щоб зрозуміти куди і як йдуть кошти, необхідно розібратися чим саме є ця грандіозна система крім того, що ми про неї знаємо. Адже будь-який користувач не вникає в деталі, а просто чітко знає, що з допомогою Інтернета можна знайти все, наприклад спільнокореневі слова на school.xvatit.com.

Інтернет - це не поняття, яке можна пояснити однією фразою. Сама назва "Інтернет" дає зрозуміти, що це не просто Мережа, а мережа мереж, своєрідний король усіх мереж земної кулі, якого будують його піддані. Він об'єднує в собі десятки тисяч локальних мереж усього світу і має можливість передавати інформацію з будь-якого місця, де є комп'ютер, підключений до Мережі, в будь-яке інше таке місце. Він являє собою величезну кількість мереж з'єднаних в одну, мета яких - обмін даними.

Від звичайних мереж, Інтернет відрізняє відсутність офіційного власника, мережі до нього приєднуються добровільно, є лише організації координуючі вхід в систему бажаючих приєднатися. На даний момент контролює технічну сторону організація Федеральна мережева рада, яка є батьком терміну "Інтернет", прийнятого в 1995 році. Тобто сам по собі Інтернет - безкоштовний.

Однак, крім тисяч і тисяч зв'язаних між собою мереж, є місця, де зберігається інформація, адже не завжди для того, щоб переглянути відео, дістати статтю, журнал або газету необхідно чекати поки людина, у якої є потрібний файл, включить свою машину, це було б надзвичайно незручно і займало б купу часу. З цією метою були створені сервера - сховища інформації, підключені до світової павутини. Все це потрібно обслуговувати, за обслуговування необхідно платити. Таким чином, щоб потрапити в Інтернет, необхідно купити собі місце в локальній мережі, яку потрібно обслуговувати. А тій, в свою чергу, купити собі місце в іншій локальній мережі, яка, припустимо, має доступ до сервера, і за ним теж потрібно стежити. Так одна за одною всі мережі світу утворюють найбільшу павутину, яка і є Інтернетом. І всі гроші, які в нього входять, в основному йдуть на обслуговування і розвиток його самого.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-03-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11168

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]